QUI SOM I QUÈ FEM

BINOMIS paddok paradise

Ens agraden els cavalls i la natura. Connectem els dos elements per fer realment el que ens apassiona; aprofitar l’entorn de Sant Fost de Campsentelles per desenvolupar l’activitat de cura i munta dels cavalls sota un concepte de llibertat.

Binomis és un centre hípic on els seus professionals són apassionats de la seva feina, amb contrastada experiència i que estan en constant formació per a oferir la millor qualitat de vida als cavalls i per a ajudar a alumnes i propietaris.

Estem en un entorn privilegiat: la Serralada de Marina de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental).

És un emplaçament únic, rodejat de natura i a només 10 minuts dels centres urbans de Badalona, Martorelles i Mollet del Vallès (a 20 minuts de Barcelona). Amb accés directe a pistes forestals i a la muntanya.

 

- BINOMIS -

A Binomis coneixeràs tot el que necessites saber sobre els cavalls: com es comporten, quines necessitats tenen i com ens hem de comunicar, cuidar i muntar respectant la seva naturalesa.

 

- QUÈ OFERIM -

Volem oferir un servei de màxima qualitat, però sempre envoltats de valors, on l’amor, el respecte, el treball i la participació siguin presents en tots els àmbits del centre.

 

- ELS NOSTRES VALORS -

 

A Binomis creiem fermament en que les persones es poden beneficiar del tracte amb els cavalls i la natura. Segurament no és una activitat barata, però estem segurs que cap altre esport ofereix ni la meitat d’ avantatges físics i psíquics que l’equitació i la companyia d’aquest màgic animal comporta.

 

La tranquil·litat s'ens

menja

Binomis Sant Fost