- ESTABULACIÓ NATURAL -

Els cavalls a Binomis viuen les 24 hores del dia a l’aire lliure en moviment i  entre individus de la seva mateixa espècie, formant grups, acostant-los a la seva vida d'origen salvatge.

 

La interacció de la convivència en manada manté les relacions adequades entre individus de la mateixa espècie. Els més adults atenen a la educació del més joves i les corredisses en grup els desenvolupa bé la coordinació dels seus moviments, sempre amb temps de formar relacions més intimes amb alguns, creant verdaderes amistats entre ells.

 

 

- ALIMENTACIÓ -

Els cavalls són herbívors estrictes, es per això que la dieta a Binomis està basada principalment d'herba majoritàriament de Festuca, Civada en flor i altres gramínies  en petites proporcions, a l’abast dels cavalls durant tot el dia.

Disposen sal estratègicament posada en diferents racons del paddock i punts d’aigua abundants.

Segons la necessitat de cada animal se’ls aportarà correctors de vitamines, altres minerals i aminoàcids imprescindibles per el benestar del cavall.

- MOVIMENT -

Volem estimular als cavalls perquè es comportin i es moguin naturalment segons el seus instints. És aquesta la clau per disposar d’un cavall físicament i mentalment sa.

 

Mitjançant un paddock actiu , disseny d’un circuit amb els tres estímuls principals menjar, aigua i sal repartits en diferents espais, es produeix  més moviment , tal com es desenvolupa a la naturalesa.

 

PUPIL·LATGE

Ens

agrada

el que

fem

Binomis Sant Fost