MONTA CONNECTADA

- MONTA I DOMA -

Impartim classes de comunicació i connexió amb els cavalls seguint una metodologia basada en el respecte cap aquest animal. Busquem l’harmonia del moviment  i això ens permet una munta lliure de ferros a la boca, una munta sense embocadura. Fugim de la summisió i recolzem la connexió entre els dos cossos, el del genet i el del cavall buscant un vincle ferm que forma un bon Binomi.

 

 

Esp >>

- MONTA CONNECTADA -

Creada per  Peggy  Cummings, és un mètode  de treball en el  que el genet pren  consciència  de com afecta al cavall  la nostra posició  i ensenyar al cavall quina postura ha d’adoptar per suportar còmodament el pes del genet.

 

Sovint pensem que els cavalls no volen escoltar els que els hi demanem , però en realitat , encara que  cuidem als nostres cavalls i els hi mostrem la nostra estima, si estem tensos crearem patrons de tensió i estrès en els cavalls, donant lloc a una munta rígida, per falta d’elasticitat i equilibri per ambdues parts, i la resposta del cavall, és la falta de  desig de cooperar i moure’s.

 

Aprendre a muntar amb la posició i amb les ajudes correctes permet la connexió amb el cavall , on sentirem que el moviment dels seus posteriors viatja a traves del nostre cos, i es transmet pels nostres braços, a través de les regnes, coll i cap del cavall. Aquest moviment llavors, viatge cap als posteriors pel cos del cavall i el cicle es repeteix, sentint  com l’energia flueix.

 

Contemplem el pes del genet no superi els 90Kg, per la cura del dors dels nostres cavalls.

Connectem amb

els

cavalls

Binomis Sant Fost