ALTRES SERVEIS

- COACHING  AMB CAVALLS -

Realitzem sessions de coaching amb cavalls.

Es tracte de sessions molt divertides amb cavalls i ponys que es realitzen amb amics, companys de feina o familiars. A través de jocs d'equip es milloren les relacions, es potencien els punts forts i es treballa en la ressolució de problemes.

 

Esp >>

- ANIVERSARIS I CELEBRACIONS -

Si vols pots organitzar una festa d'aniversari diferent, divertida i en contacte amb la natura i amb els animals.

Organitzem festes on els nens podran conèixer el món dels cavalls i disfrutar de la natura. Càtering per a pares i nens a càrrec de PASTISSERIA COMAS de Badalona.

 

 

- BINOMIS ACADEMY -

Programa de Formació Integral sobre el cavall i la monta connectada.

Missió

 

Binomis Academy neix de la necessitat d'omplir un buit en el món del cavall:

La formació holística.

Fins ara, només existien centres on formaven genets o entrenadores, centres destinats a ensenyar a preparar un cavall i concursar-lo.

Binomis Academy,  pretén assolir una formació completa en tots els aspectes, que estudiï els  pilars  bàsics del cavall, com l'hàbitat, el comportament, l'alimentació o la biomecànica.

Només amb una formació adequada podrem entendre i respectar la naturalesa del cavall.

Programa  Binomis Academy

 

L'Acadèmia Binomis es basa en l' estudi  de tots els aspectes relacionats amb la  cura,  el maneig i la munta del cavall,  no ens  limitem a ensenyar a muntar.

El nostre programa és tan complert perquè creiem que cada aspecte de la vida del cavall afecta a la resta, és a dir, que l' alimentació, la cura, el tracte i les condicions de vida afecten sempre el rendimient esportiu i el caràcter de l'animal

 

¿Què ofereix Binomis Academy?

 

Una formació teòrica i pràctica completa amb un gran equip de professors,  de  millors genets, etòlegs, podòlegs, veterinaris, nutricionistes, fisioterapeutes y entrenadors del món del cavall.

No creiem en un sol punt de vista o en "el fer les coses com sempre s'han fet”,  creiem  en

el foment del coneixement, en l'experiència i en el treball amb els millors  professionals, en cada aspecte del cavall.

 

Oferim una formació de qualitat, en grups reduïts, amb classes teòriques i pràctiques per aconseguir persones realment competents, amb un bon nivell de munta en les diferents disciplines hípiques i que sàpiguen aplicar els coneixements obtinguts.

Objectius

 

La nostra formació té per objectiu aconseguir l'excel·lència en tots els àmbits del cavall i

formar persones amb criteri,  amb coneixements  i  que respectin física i mentalment als cavalls.

 

Volem aconseguir que els alumnes de Binomis Academy sàpiguen treballar als cavalls de manera natural, que sàpiguen comunicar-se amb ells per aconseguir l'òptim rendiment esportiu. No volem formar només a grans genets o professors, volem formar propietaris, amants dels animals i a qualsevol persona interessada en aprendre sobre aquests  meravellosos animals.

Binomis Sant Fost